Blue Water Holidays

Luxe flottielje charter

Een luxe vaarvakantie met Blue Water Holidays biedt u alles wat u zich maar kunt voorstellen en meer.
Van totale ontspanning aan boord tot avontuur en gekoesterde familiemomenten, het is de ultieme ontsnapping aan het hectische leven van vandaag.

Wilt u graag op eigen kiel uw vaargebied vergoten? Dan bieden we in ons Blue Water programma begeleiding “op afstand”. Zo vaart u bijv. een meerweekse tocht langs de prachtige Engelse kust en ontdekt u de prachtige rivieren, havens en steden die dit gebied rijk is. Of u gaat op ontdekkingsreis langs de unieke Waddenkust en verkent deze unieke natuurgebieden met ongekende vergezichten. Allemaal met onze begeleiding op de achtergrond om de moeilijkste elementen weg te nemen.
Bekijk gerust onze onderstaande routevoorbeelden. Deze zijn gebaseerd op tochten van drie weken, maar kunnen natuurlijk altijd aangepast en/of gecombineerd worden.

Beleving 
 • Natuur
 • Sportief
Vaarwater types 
 • Avontuurlijk
 • Natuur
Reisduur 
 • 3 weekse
De Waddeneilanden… synoniem voor rust, ruimte en natuurschoon! Op deze route is er een overdaad van deze elementen en nog veel méér te ontdekken.
Beleving 
 • Culinair
 • Dorpen en steden
 • Natuur
Vaarwater types 
 • Avontuurlijk
 • Natuur
Reisduur 
 • 3 weekse
De beroemde Engelse kust met haar verscholen rivieren, kronkelend door het achterland met een pub aan het uiteinde. Hoogtepunt van deze reis de meerdaagse stop in hartje Londen!
Beleving 
 • Sportief
Vaarwater types 
 • Avontuurlijk
Reisduur 
 • 3 weekse
Verder zuidwaarts langs de prachtige Engelse kust met al haar geschiedenis en natuurlijk de kanaaloversteek naar de Kanaaleilanden.
Beleving 
 • Sportief
Vaarwater types 
 • Avontuurlijk
Reisduur 
 • 3 weekse
Startpunt voor deze drieweekse tocht is de Noordfranse havenstad Cherbourg. Vanuit hier ontdekken we de befaamde Kanaaleilanden, het prachtige Saint Malo aan de Franse kust voordat we weer koers noordwaarts zetten en terug richting bekende kusten varen.

De flottielje

Niet iedereen kan zich meteen wat voorstellen bij een flottielje. Wat verstaan we nu precies onder dit concept?
Een Blue Water Flotielje met Blue Water Holidays en Dutch Yacht Rentals betekent vooral een vaarvakantie die geheel zorgeloos moet zijn!
Vanaf het eerste moment streeft ons team ernaar om alle zorgen weg te nemen die onvermijdelijk horen bij een lange reis naar verre kusten.

Dit alles begint natuurlijk met een zeer hoogwaardig jacht, dat bij aankomst niet alleen volledig bevoorraad is, maar ook geheel is voorbereid op een langere reis.
Maar ook de diensten van de ervaren flottieljesleider, een uitgewerkt vaarplan aangepast aan weer, getijden en natuurlijk de bestemmingen op onze route, maken hier een belangrijk deel van uit.
Maar daarmee zijn we er nog niet: veel van de kleine dingen onderweg worden ook al vooraf voor u geregeld. Denk aan leuke excursies naar interessante locaties, het schoonmaken van het jacht halverwege de charter, technisch onderhoud en natuurlijk de ondersteuning van een ervaren flottieljeleider/schipper.

Wilt u dat wij een fulltime schipper leveren? Natuurlijk kan dat ook!
Met een ervaren schipper aan boord kunt u genieten van deze unieke motorjachtflotieljes, ook als u nog bezig bent met het opdoen van de nodige ervaring.

Onze vloot

Varen langs de kust en op open zee vraagt meer van de jachten waarmee we deze tochten maken. Dus zijn onze schepen voorzien van allerhande extra’s en uitrusting die deze reizen mogelijk, maar ook comfortabeler maken.

Al vanaf het eerste ontwerp moment op de Linssen werf is varen op groot open water in de jachten ingebouwd.
Wij hebben een aantal van onze Linssen-jachten voorzien van extra uitrusting voor ons Blue Water-programma. Dit alles zodat het u tijdens deze unieke reis nergens aan zal ontbreken!
Bekijk onze jachten en hun uitgebreide uitrusting.

Prijzen*
nog beschikbaar
helaas geboekt

* Flottielje deelname hoogseizoen 3 weken bij volledige bezetting

Contact

Spreekt één van onze flottieljereizen u aan?

Wilt u meer weten of een offerte op maat ontvangen?
Stuur ons het onderstaande formulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden!

Welk schip heeft uw interesse?
Welke tocht heeft uw interesse?
Uit hoeveel personen bestaat uw bemanning?
Trevor LordLinssen Grand Sturdy 40.9 AC BN 3162 “Genevieve”
Lees verder
“De flottielje was een fantastische kans die ik beschouw als één van mijn vaarhoogtepunten.”
Björn BajanLinssen Grand Sturdy 470 AC MKII “Grand Bleu”
Lees verder
“Zeker voor nieuwe eigenaren met weinig oceaanervaring is deze flottielje een perfecte gelegenheid om meer ervaring op te doen.”
Sven HeinrichLinssen Grand Sturdy 430 Sedan “Arche”
Lees verder
“Een flottielje is de beste manier om in de praktijk te leren omgaan met wind, golven en navigatie. Je wordt geholpen door ervaren eigenaren en schippers.”
Tim JapingLinssen Grand Sturdy 500 AC Variotop “Blaeu”
Lees verder
“Je komt op bestemmingen waar alles goed is geregeld. En op verrassende plekken waar je zelf misschien niet aan zou denken.”
Marilyn ZionicLinssen Grand Sturdy 500 AC Wheelhouse MKII “Brilliant”
Lees verder
“Als ik in de gelegenheid zou zijn, zou ik zeker nog een keer meegaan. Ik kan deze vaarreizen van harte aanbevelen.”