Linssen Grand Sturdy 30.9 AC “Nova Vita”

Vanaf
€ 1695
per week

Personen

2-6

Douche/toilet

2

Lengte

9,75 m

Motorisering

Volvo Penta D2-55 55PK

Onze Linssen Grand Sturdy 30.9 AC “Nova Vita” is met haar net geen 10 meter lengte makkelijk hanteerbaar maar toch voorzien van ontzettend veel ruimte en alle comfort die bij dit exclusieve merk hoort. Het luxe motorjacht dat in Willemstad voor u klaarligt, heeft de naam “Nova Vita”. Vaar de mooiste routes in de regio Zuid-Nederland met dit prachtige jacht.

Inrichting Linssen Grand Sturdy 30.9 AC

De Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is voorzien van volop leefruimte in de salon en slaapruimte in de slaaphutten. Hierdoor kunt u met zowel kleine als grotere bemanningen in alle comfort genieten van een vaartocht door het uitgebreide vaargebied. Met vier opstappers zal u een verblijf als luxueus ervaren, met zes nog steeds als comfortabel.

De salon

De salon is ingericht met een comfortabele lederen hoekbank met eettafel en goed uitgeruste kitchenette. De kombuis is ingericht met een elektrische koelkast, een driepits gasfornuis en een mini-oven met grill. Voor wat ontspannen achtergrondmuziek is er een radio/cd/MP3 speler aanwezig met speakers in de salon en aan dek. De comfortabele salonbank is door middel van het Easy Sleep Convert systeem van Linssen met slechts één handbeweging veranderd tot een ruim tweepersoonsbed. Zo wordt dit schip met dit gepatenteerde systeem in een handomdraai een echte 6-slaper.

Slaaphutten

De Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is voorzien van twee ruime slaaphutten met comfortabele tweepersoonsbedden en twee ruime toilet/douche combinaties. In het voorschip bevindt zich een ruime hut die is voorzien van een vrijstaand tweepersoonsbed en een ruime hang- en legkast. Bovendien beschikt het voorschip aan bakboord over een ruim toilet met wastafel aan en een aparte, zeer ruime doucheruimte aan stuurboord.

In het achterschip is ook een ruime hut gecreëerd die beschikt over een ruim tweepersoonsbed tegen de SB romp. Een uitermate ruime natte cel met toilet en wederom een aparte doucheruimte bevindt zich en suite aan BB van het schip.

Exterieur

Op het met teak bekleedde stuurdek van de Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is het goed toeven. Bij mooi weer kan de gehele cabriokap worden weggenomen om te geniete van de zon. Is het minder mooi weer, dan kan de cabriokap in delen of geheel dichtgemaakt worden. Zo creëert u een tweede leefruimte die in alle jaargetijden en omstandigheden comfortabel en aangenaam is. Door de mogelijkheid om de gangboorden af te sluiten van de tent, kunnen kinderen veilig spelen op het stuurdek.

Beschikbaarheid

Kalender word geladen......
 
- Geboekt
 
- In optie

Naam*:

Email*:

Boek nu!

Details

Personen 2-6
Douche/toilet 2
Snelheid (gem) 6 knopen / 11 km/u
Lengte 9,75
Motorisering Volvo Penta D2-55 55PK
Boegschroef x
Hekschroef
Doorvaarthoogte(s) min. 2,45
Diesel/water 240/220 ltr
Hetelucht verwarming ja
Bouwjaar 2013

Extra’s

Foto’s

Foto’s zijn van een zusterschip, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.