Luxe vaarvakantie

Een vaarvakantie in Nederland

Een vaarvakantie in Nederland, heeft u daar wel eens aan gedacht? Steeds meer mensen kiezen ervoor om in de zomer op vakantie te gaan in eigen land, en dat is niet voor niets. Nederland staat bekend om zijn uitgestrekte ruimtelijke stranden en mooie badplaatsen. Bij Dutch Yacht Rentals kunt u maximaal van Nederland genieten tijdens een bootvakantie. We vertellen u er meer over.

jacht-huren-in-zeeland

Heerlijk varen met een luxe motorjacht

Dutch Yacht Rentals laat u varen in één van de exclusieve motorjachten. Deze Linssen motorjachten zijn zowel technisch als cosmetisch zeer jong of zelfs nieuw en tevens van alle gemakken voorzien. De motorjachten zijn uiterst comfortabel en ruim ingericht, zodat u lekker ontspannen van uw vaarvakantie in Nederland kunt genieten. Uw bootvakantie start vanuit onze thuishaven in Willemstad en vanaf daar zijn de mogelijkheden om ultiem te ontspannen op het water eindeloos.

Ontdek alles van Nederland tijdens uw bootvakantie

Nederland is omringd door water, dus een betere manier om Nederland tijdens een vaarvakantie te ontdekken is er niet. Wat dacht u ervan om het deltagebied, de mooie open wateren en de pittoreske dorpjes van Zeeland te ontdekken? Ook heeft u de mogelijkheid om het prachtige vaargebied en de flora en fauna van de Biesbosch van dichtbij te ontdekken. Dit gebied kent honderden soorten watervogels, beschermde natuurgebieden en rustige wateren waar u ontspannen doorheen kunt varen.

Onze thuishaven is nabij enkele grote steden als Rotterdam en Dordrecht, maar ook de gezelligheid van Noord-Brabant is via de kleine avontuurlijke rivieren goed aan te varen. Ontdek de cultuur, authentieke plaatsen en de vele leuke winkels op z’n best vanaf het water!

Geen vaarbewijs nodig

Bij Dutch Yacht Rentals is een vaarvakantie in Nederland voor iedereen mogelijk. Onze motorjachten hebben een dermate goedmoedig karakter dat een bootvakantie ook voor de minder ervaren watersporten mogelijk is. Een vaarbewijs, stuurbrevet of ander officieel document is dan ook niet nodig om een van onze boten te mogen varen. Natuurlijk wilt u wel met een goed gevoel het water op, dus is enige mate van ervaring wel noodzakelijk, maar daarbij kunnen we u ook al helpen met een halve of hele dag begeleiding door een ervaren schipper. Kortom, een ontspannen vaarvakantie voor het hele gezin is voor iedereen zeer toegankelijk!

Advies voor de ultieme vakantie

Kiest u voor het huren van een luxe Linssen motorjacht van Dutch Yacht Rentals, dan vindt u vanzelfsprekend aan boord een uitgewerkt boordboek met de vele mogelijkheden en routes die u tijdens uw verblijf aan boord kunt maken. Op onze website worden alle vaargebieden ook uitgebreid uitgelegd en u kunt zelfs eenvoudig uw route plannen voor uw vaarvakantie in Nederland. Heeft u meer advies nodig? Bij Dutch Yacht Rentals kunnen we u alles vertellen over de diverse mogelijkheden per vaargebied. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Neem contact op

Wilt u graag een ontspannen, luxe vaarvakantie in Nederland plannen of heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0168 – 226004 of een e-mail te sturen naar info@dutchyachtrentals.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. We doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen.