Luxe vaarvakantie

Een vaarvakantie met een luxe motorjacht

Beleef het weldadige gevoel van het varen met een luxe motorjacht van het merk Linssen. Vanuit thuishaven Willemstad ligt er een enorm divers en uitgebreid vaargebied op u te wachten waar u gegarandeerd een unieke vaarvakantie in Nederland zal beleven. Het vaargebied is zeer breed. Zo kunt u onder andere het deltagebied van Zeeland ontdekken, maar ook dwars door de Biesbosch varen in de richting van Rotterdam.
Proef de sfeer…

Heerlijk varen met een luxe motorjacht

Voorzien van alle gemakken en comfort gaat u met een van onze exclusieve motorjachten op vaarvakanties van een week of langer. Onderweg hoeft het u aan niets te ontbreken, want de gehele vloot is uitermate compleet uitgerust.

Kortom, ultiem ontspannen op het water!

Ontdek onze luxe motrojachten…

jacht-huren-in-zeeland

Geen Vaarbewijs nodig

Onze schepen hebben een dermate goedmoedig karakter dat het zo’n luxe watersport vakantie ook voor minder ervaren watersporters binnen bereik ligt. Een Vaarbewijs, Stuurbrevet of ander officieel document is dan ook niet nodig om een van onze schepen te mogen varen. Natuurlijk wilt u wel met een goed gevoel het water op, dus is enige mate van ervaring wel noodzakelijk, maar daarbij kunnen we u ook al helpen met een halve of hele dag begeleiding door een ervaren schipper.

Kortom, genieten zonder vaarbrevet is voor iedereen mogelijk!

Neem contact met ons op…