Onze motorjachten vloot

Bootverhuur in Willemstad, nabij Zeeland

Dutch Yacht Rentals is hét adres voor bootverhuur in Zeeland. Of u nu een luxe vaarvakantie in Nederland wilt plannen met het hele gezin, een dagtochtje wilt maken of er een weekendje op uit wilt; onze motorjachten zijn voor alle doeleinden uiterst geschikt. We vertellen u er meer over.

Boot huren in nieuwstaat

Als bootverhuur in Willemstad, nabij Zeeland, verhuren we uitsluitend boten in nieuwstaat. De motorjachten zijn zeer jong en in perfecte staat van onderhoud. Ook zijn alle boten stuk voor stuk uiterst comfortabel en ruim ingericht, zodat u onbezorgd kunt ontspannen en genieten vanaf het water. De bootverhuur start vanuit onze thuishaven in Willemstad en vanaf daar kunt u de mooie wateren van Zeeland en alle andere vaargebieden ontdekken. Veel vaargebieden bevinden zich op korte afstanden van Willemstad. Dutch Yacht Rentals is dus ook hét adres voor als u slechts één dag of een weekend een motorjacht wilt huren. De mogelijkheden zijn eindeloos en we geven u hierover graag een advies op maat. Ook kunt u hiervoor onze vaarrouteplanner gebruiken.

Linssen Grand Sturdy

Dutch Yacht Rentals biedt als boorverhuur in Zeeland altijd een Linssen Grand Sturdy aan die van alle gemakken is voorzien. Zo is een zeer uitgebreide en uiterst complete inventaris en uitrusting standaard inbegrepen. Tijdens uw verblijf aan boord zal het u niet gauw aan iets ontbreken. Een luxe vaarvakantie met veel comfort is met onze motorjachten gegarandeerd. Goed om te weten: een vaarbewijs, stuurbrevet of ander officieel document is niet nodig om een van onze boten te mogen varen. We zijn dus voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer details bekijken over de Linssen Grand Sturdy? Klik dan onderstaand op een motorjacht voor een uitgebreide omschrijving.

Neem contact met ons op

Als u bij onze bootverhuur in Willemstad, nabij Zeeland, direct een motorjacht wilt reserveren, kunt u deze hier boeken. Wenst u liever eerst meer informatie over de boten, de vaargebieden of onze services? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 0168 – 226004 per e-mail op info@dutchyachtrentals.nl én via het contactformulier.