Noord-Brabant

Varen in Noord-Brabant

Brabant en water; niet ieders meest logische associatie. Maar als u goed kijkt, zult u ontdekken dat Brabant veel meer mooi vaarwater heeft dan u op het eerste oog zult vermoeden. Noord-Brabant is verrassend waterrijk, waardoor u er gemakkelijk een hele dag kunt varen. Denk hier bijvoorbeeld aan Nationaal Park de Biesbosch en Volkerak. Met de boten van Dutch Yacht Rentals wordt varen in Noord-Brabant een heerlijk ontspannen dag om niet snel te vergeten.

Prachtige vaarroutes in Brabant

Onze thuishaven in Willemstad ligt aan de rand van de Delta maar is toch echt een van de uithoeken van provincie Noord-Brabant. Het zuidelijke deel van het Hollandsche Diep is dus onderdeel van Brabant. Als wij u advies mogen geven raden wij u aan het mooie rivierengebied ten zuiden van Willemstad te ontdekken; dit is het namelijk meer dan waard. De vele kleine rivieren leiden naar dorpen en steden zoals Breda, Oosterhout, Steenbergen en Tilburg. Wanneer u gaat varen in Noord-Brabant, zult u deels oude kronkelende rivieren, als nieuwe kanalen ontdekken.

Brabantse gezelligheid

Sinds de heropening van de in het verleden gedempte binnenhaventjes van verschillende dorpen en steden, wordt het aanbod aan leuke stop plaatsen alleen maar groter. Varen in Noord-Brabant is dan ook de ideale vaarvakantie voor liefhebbers van natuur, rust en de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Wilt u graag van te voren plannen waar u naar toe gaat varen? Dat kan gemakkelijk met onze vaarrouteplanner.

Onze motorjachten

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan luxe motorjachten waardoor varen in Noord-Brabant het echte vakantiegevoel met zich mee zal brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze boten? U vindt het aanbod gemakkelijk terug op onze website. Heeft u toch nog vragen? Geen probleem! Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0168-226004 of per mail via info@dutchyachtrentals.nl.