Rotterdam en Dordrecht

Varen in Rotterdam en Dordrecht

Heerlijk varen in Rotterdam en Dordrecht begint bij Dutch Yacht Rentals. Vanuit onze thuishaven in Willemstad bent u vlakbij deze grote steden. Al in een dag vaart u op en neer. Wat is er nou unieker dan een stad als Rotterdam of Dordrecht beleven vanuit de luxe van een eigen schip?

De mooiste vaargebieden

Varen in Dordrecht is fantastisch. De oude binnenstad kent vele leuke winkels, galeries, kroegen en restaurantjes. Daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden die vanaf het water perfect te bezichtigen zijn. Het zicht op de stad vanaf het water is een echte belevenis. Ook varen in Rotterdam is een unieke ervaring die u meegemaakt moet hebben. De Erasmusbrug, Euromast en de indrukwekkende skyline: alle hoogtepunten van de stad komen voorbij. Meer af in de Veerhaven, het hart van de Rotterdamse scheepvaart, of maak vast aan de gastensteiger van Hotel New York voor een kop koffie. De mogelijkheden zijn erg divers.

Al deze mogelijkheden passen in zowel langere als kortere tochten en natuurlijk kunt u ook prima meerdere dagen in zo’n stad verblijven. Zet u koers naar het Noorden, dan zijn Rotterdam en Dordrecht ook perfect met elkaar te combineren.

Varen doet u met een luxe motorjacht

Rotterdam en Dordrecht zijn mooie steden om in te varen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, kunt u bij ons uitsluitend luxe motorjachten huren welke comfortabel en compleet zijn uitgerust. Een brevet of ander officieel document is geen vereiste. Hierdoor kan zowel een ervaren als een onervaren iemand heerlijk ontspannen varen in Rotterdam en Dordrecht. Wilt u meer informatie over onze motorjachten? Bekijk hier de uitgebreide omschrijvingen per Linssen Grand sturdy motorjacht.

Plan een heerlijk dagje weg

Maak gebruik van onze vaarrouteplanner en plan de leukste vaartochten in Rotterdam en omgeving. Heeft u meer advies nodig? We vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden in deze gebieden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0168 – 226004 of door een e-mail te sturen naar info@dutchyachtrentals.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. We doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen.