Route plannen

Vaarrouteplanner

Vaarroutes vanuit Willemstad

Met de vaarrouteplanner kunt u de leukste routes plannen voor uw dagtocht, weekendje weg of heerlijke vaarvakantie met één van onze motorjachten. Vanuit onze thuishaven in Willemstad liggen vaargebieden als Zeeland en Rotterdam binnen handbereik. De onderstaande kaart laat u kennismaken met de veelheid aan mooie vaarroutes die vanuit onze thuishaven mogelijk zijn. We leggen u graag uit hoe u onze selectietool gebruikt.

  • Vaarroutes
  • Hotspots
x

Filter het vaargebied

Locaties
Regio / Gebied
Belevingen
Vaarwater types
Reisduur

De routes

Gebruik de vaarrouteplanner!

Nederland is omringd door water en elke regio heeft zo zijn eigen hotspots. Genoeg om over na te denken en te kiezen dus. De vaarrouteplanner helpt u hierbij. Met deze selectietool kunt u eenvoudig uw wensen filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tocht met veel natuurschoon? Vink dan de optie ‘natuur’ aan en we tonen u de meest prachtige routes vol flora en fauna. Bent u met het hele gezin onderweg en moeten de routes kindvriendelijk én avontuurlijk zijn? Vink dan ook de opties ’kinderen’ en ‘avontuurlijk’ aan. De vaarrouteplanner laat de routes zien die zo goed mogelijk bij uw wensen aansluiten.

Lees alles over uw route

Op basis van uw opgegeven wensen wordt de best passende vaarroute in de vaarrouteplanner getoond. Door op deze vaarroute te klikken, kunt u hier in een nieuw tabblad alles over lezen. Lees bijvoorbeeld maar eens wat de ontspannen vaarroute van het Brabants achterland u te bieden heeft.

Neem contact op

Heeft u vragen over het gebruik van de vaarrouteplanner? Heeft u meer hulp nodig bij het plannen van de route voor uw avontuur op het water? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor al uw overige vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht. We zijn telefonisch bereikbaar op 0168 – 226004 en per e-mail op info@dutchyachtrentals.nl.