Vaarrouteplanner

Vaarroutes vanuit Willemstad

Met de routeplanner kunt u de beste routes plannen voor uw dagtocht, weekendje weg of geweldige vaarvakantie met een van onze motorjachten. Vaargebieden als Zeeland en Rotterdam zijn vanuit onze thuishaven Willemstad goed bereikbaar. Op de volgende kaart ziet u een kleine greep uit de vele mooie vaarroutes die vanuit onze thuishaven mogelijk zijn. Wij leggen u graag uit hoe u onze selectietool kunt gebruiken.

x

  • Fahrrouten
  • Anlegestellen

Filtern Sie den Segelbereich

Standorte
Region / Gebiet
Erfahrungen
Vaarwater types
Reistijd

Gebruik de routeplanner!

Nederland is omgeven door water en elke regio heeft zijn eigen hotspots. Genoeg om over na te denken en te kiezen. De routeplanner zal u helpen. Met deze selectietool kunt u eenvoudig uw wensen filteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een reis met veel natuurschoon? Vink dan de optie “Natuur” aan en wij laten u de mooiste routes vol met flora en fauna zien. Reist u met het hele gezin en moeten de routes kindvriendelijk en avontuurlijk zijn? Vink dan de opties “Kinderen” en “Avontuurlijk” aan. De routeplanner toont de routes die het beste bij uw wensen passen.

Lees hier meer over uw gekozen route

Op basis van uw specifieke wensen wordt de meest geschikte vaarroute weergegeven in de vaarrouteplanner.
Als u op deze navigatieroute klikt, kunt u er alles over lezen in een nieuw tabblad. Lees bijvoorbeeld wat de ontspannen vaarroute van het Brabantse achterland u te bieden heeft.