Vaarrouteplanner

Vaarroutes vanuit Willemstad

Met de routeplanner kunt u de beste routes plannen voor uw dagtocht, weekendje weg of geweldige vaarvakantie met een van onze motorjachten. Vaargebieden als Zeeland en Rotterdam zijn vanuit onze thuishaven Willemstad goed bereikbaar. Of u nu een dagtochtje, weekendje weg of een meerdaagse vaarvakantie wilt plannen, in onze vaarrouteplanner staan routes voor elke gelegenheid. Op de volgende kaart ziet u een kleine greep uit de vele mooie vaarroutes die vanuit onze thuishaven mogelijk zijn. Wij leggen u graag uit hoe u onze selectietool kunt gebruiken.

x

  • Vaarroutes
  • Aanlegplaatsen
Locaties
Regio / Gebied
Beleving
Vaarwater types
Reistijd

Gebruik de routeplanner!

Nederland is omgeven door water en elke regio heeft zijn eigen hotspots. Genoeg om over na te denken en te kiezen. De routeplanner zal u helpen. Met deze selectietool kunt u eenvoudig uw wensen filteren. Denk hierbij aan de reistijd, regio en het soort vakantie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een reis met veel natuurschoon? Vink dan de optie “Natuur” aan en wij laten u de mooiste routes vol met flora en fauna zien. Reist u met het hele gezin en moeten de routes kindvriendelijk en avontuurlijk zijn? Vink dan de opties “Kinderen” en “Avontuurlijk” aan. De routeplanner toont de routes die het beste bij uw wensen passen.

Ontdek de mooiste vaarroutes in Nederland

Op basis van uw specifieke wensen wordt de meest geschikte vaarroute weergegeven in de vaarrouteplanner.
Als u op deze navigatieroute klikt, kunt u er alles over lezen in een nieuw tabblad. De routes in onze vaarrouteplanner navigeren u langs unieke hotspots en door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wat te denken van de vaarroute langs de klassieke Hollandse Steden, waarbij u langs veel belangrijke steden uit de VOC-tijd vaart. Of de vaarroute Brabants achterland, waarbij u de gezelligheid van de Brabantse steden ontdekt.


Alle routes starten vanuit onze botenverhuur in Willemstad, waar u terecht kunt voor het huren van luxe motorjachten. Bij ons is een vaarbewijs niet noodzakelijk waardoor onze jachten voor iedereen toegankelijk zijn. Bent u zelf in het bezit van een boot? Dan kunt u de route natuurlijk ook op een andere plaats starten.