Vaarvakantie verzekering

Vaarvakantie verzekering

Voor een écht onbezorgde vaarvakantie kan het afsluiten van een specifieke vaarvakantieverzekering een goede aanvulling zijn. Vanzelfsprekend is uw gehuurde Linssen motorjacht compleet en goed verzekerd. Echter, net als bij alle schadeverzekeringen kent ook deze verzekering een eigen risico. De borgsom die we van u vragen bij het inschepen staat gelijk aan dit eigen risico.
U kan er voor kiezen om dit risico op zichzelf te verzekeren, zie het als een soort reisverzekering op de borgsom. Natuurlijk geheel naar keuze, dit is zeker geen verplichting.

Wilt u meer weten over deze verzekering of deze afsluiten? U leest via meer over deze Vaarvakantiepolis van Unigarant op deze pagina’s. Het is een modulaire verzekering die u in staat stelt de borgsom voor 85% af te dekken. Indirect verlaagt u zo dus uw risico bij een schade naar slechts 15% van de borgsom. En dit al vanaf een kleine 55 euro per huurperiode!

Zoals vermeld is deze verzekering modulair en is het dus ook mogelijk deze uit te breiden met een annulerings- en/of  reisverzekering.
Bent u reeds doorlopend elders verzekerd voor deze risico’s? Dan is het niet nodig deze nogmaals af te sluiten, voorwaarden en dekking van de Vaarvakantiepolis wijken niet/nauwelijks af van reguliere annulering- of reisverzekeringen.

Meer informatie over de borgsomverzekering leest u via de diverse links die u leiden naar de uitgebreide documenten die Unigarant voor u heeft opgesteld.

De Vaarvakantieverzekering aanvragen? Dat gaat heel eenvoudig via deze link direct online.

Woont u niet in Nederland?
Maakt u dan graag gebruik van deze pdf en email u het ingevulde document naar ons kantoor, wij verzorgen dan voor u de aanvraag.