Details

Personen

2-6

Douche/toilet

2

Lengte

9,75

Motor

Volvo Penta D2-55 55PS

Snelheid (gemid)

6 knopen / 11 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Nee

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,45

Diesel/water

240/220

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2013

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 30.9 AC

Nova Vita

Onze Linssen Grand Sturdy 30.9 AC “Nova Vita” is met haar net geen 10 meter lengte makkelijk hanteerbaar maar toch voorzien van ontzettend veel ruimte en alle comfort die bij dit exclusieve merk hoort. Het luxe motorjacht dat in Willemstad voor u klaarligt, heeft de naam “Nova Vita”.
Vaar de mooiste routes in de regio Zuid-Nederland met dit prachtige jacht.

Interieur foto's

Indeling Linssen Grand Sturdy 30.9 AC

De Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is voorzien van volop leefruimte in de salon en slaapruimte in de slaaphutten. Hierdoor kunt u met zowel kleine als grotere bemanningen in alle comfort genieten van een vaartocht door het uitgebreide vaargebied. Met vier opstappers zal u een verblijf als luxueus ervaren, met zes nog steeds als comfortabel.

De salon

De salon is ingericht met een comfortabele lederen hoekbank met eettafel en goed uitgeruste kitchenette. De kombuis is ingericht met een elektrische koelkast en een driepits gasfornuis. ok een waterkoker en Nespresso machine mogen niet ontbreken!
Voor wat ontspannen achtergrondmuziek is er een radio/cd/MP3 speler aanwezig met speakers in de salon en aan dek. De comfortabele salonbank is door middel van het Easy Sleep Convert systeem van Linssen met slechts één handbeweging veranderd tot een ruim tweepersoonsbed. Zo wordt dit schip met dit gepatenteerde systeem in een handomdraai een echte 6-slaper.

Slaaphutten

De Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is voorzien van twee ruime slaaphutten met comfortabele tweepersoonsbedden en twee ruime toilet/douche combinaties. In het voorschip bevindt zich een ruime hut die is voorzien van een vrijstaand tweepersoonsbed en een ruime hang- en legkast. Bovendien beschikt het voorschip aan bakboord over een ruim toilet met wastafel aan en een aparte, zeer ruime doucheruimte aan stuurboord.

In het achterschip is ook een ruime hut gecreëerd die beschikt over een ruim tweepersoonsbed tegen de SB romp. Een uitermate ruime natte cel met toilet en wederom een aparte doucheruimte bevindt zich en suite aan BB van het schip.

Exterieur foto's

Exterieur

Op het met teak bekleedde stuurdek van de Linssen Grand Sturdy 30.9 AC is het goed toeven. Bij mooi weer kan de gehele cabriokap worden weggenomen om te geniete van de zon. Is het minder mooi weer, dan kan de cabriokap in delen of geheel dichtgemaakt worden. Zo creëert u een tweede leefruimte die in alle jaargetijden en omstandigheden comfortabel en aangenaam is. Door de mogelijkheid om de gangboorden af te sluiten van de tent, kunnen kinderen veilig spelen op het stuurdek.

Boeken