Details

Personen

2-6

Douche/toilet

2

Lengte

10,70

Motor

Volvo Penta D2-75 75PK

Snelheid (gemid)

6 knopen / 11 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,45

Diesel/water

240/220

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2023

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 35.0 AC

Edward Wilson

De Linssen Grand Sturdy 35.0 AC Intero, in voorjaar 2023 opgeleverd, is klaar om heerlijk te cruisen op de Nederlandse wateren. Deze boot, genaamd Edward Wilson, is de perfecte combinatie van een compacte romp met toch alle ruimte en wooncomfort voor een crew van vier personen.

Voorzien van twee ruime hutten met eigen (elektrisch) toilet en badkamer, biedt deze boot van net geen 11 meter alle luxe die je maar kunt wensen.
De comfortabele kombuis/salon verbindt de twee hutten en is dé plek om van het leven aan boord te genieten.

Buiten bevindt zich een ruime kuip onder de deelbare dektent, die naast de stuurstand voor de schipper bovendien voldoende ruimte biedt voor de bemanning. Een vaste bank met een wegneembare kruk/tafel in het midden is de plek waar de bemanning kan genieten van het voorbijtrekkende landschap.

Interieur foto's

Salon/kombuis

Ook hier is het schip zeer comfortabel ingericht en natuurlijk volledig uitgerust. Het woongedeelte is een moderne combinatie van een ruime L-vormige bank en een eettafel met uitzicht op de langszij keuken. Hier komen het vakmanschap en de ervaring van Linssen Yachts naar voren. Eenvoudige bediening, veel opbergruimte en perfecte ergonomie in de kombuis maken het voor de koks aan boord comfortabel kokkerellen. De kombuis is voorzien van een elektrische koelkast, een driepits gasfornuis en veel bergruimte.

De lange hoekbank in de salon van de Linssen Grand Sturdy 35.0 AC is ideaal voor gezellige diners aan boord of spelletjes met de bemanning. ’s Nachts is de bank met Linssen’s gepatenteerde Easy Sleep Convert-systeem eenvoudig om te bouwen tot een ruim tweepersoonsbed, waardoor het jacht geschikt is voor maximaal zes personen voor een enkele overnachting. Met maximaal vier personen is de overnachting het meest comfortabel.

Op het achterschip is een ruim en goed ingericht stuurdek met een los staande kapiteinsstoel en zijn alle bedieningselementen binnen handbereik. Achterin de kuip is er een ruime zitbank waar u kunt relaxen op de op maat gemaakte kuipkussens.
Het slimme ontwerp van de dektent biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden, waardoor u met de kap omhoog of een deel van de kap naar beneden kunt varen. Zo speelt het weer geen rol bij het plannen van uw vaartochten.

Exterieur foto's

Voor alle seizoenen

Door een goede dieselverwarming en uitgekiend uitlaatsysteem, kan er ook prima in de koudere jaargetijden worden gevaren.

Boeken