Details

Personen

2-6

Douche/toilet

2

Lengte

10,70

Motor

Volvo Penta D2-75 75PK

Snelheid (gemid)

6 knopen / 11 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,45

Diesel/water

240/220

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2019

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 35.0 AC

Stella

Nieuw toegevoegd aan de luxe motorboten vloot in 2019 is onze Linssen Grand Sturdy 35.0 AC “Stella” het summum van hanteerbaarheid gecombineerd met leef comfort en luxe.

Dit schip van nét geen 11 meter lengte is voorzien van een ruime en comfortabele slaaphut in zowel het achterschip als het voorschip. Beide hutten zijn uitgerust met een zeer ruim tweepersoonsbed, voorin vrijstaand achterin genesteld tegen de stuurboord romp. En suite is elk verblijf voorzien van een separate zit/sta douche en elektrisch toilet.

Verder is deze Linssen Grand Sturdy 35.0 AC voorzien van ruime bergkasten met zowel hand- als legruimte zodat u uw bagage netjes kunt opbergen tijdens uw vaartocht. Met vier opstappers zal u een verblijf als luxueus ervaren, met zes nog steeds als comfortabel.

Interieur foto's

Ruim interieur – van alle gemakken voorzien

In de leefsalon is er een moderne combinatie gemaakt van de ruime L-bank en eettafel tegenover de langsscheeps geplaatste kombuis. De expertise en jarenlange ervaring van Linssen wordt ook hier weer zichtbaar. Gebruiksgemak, leefbaarheid in combinatie met heel veel bergruimte en een perfecte ergonomie maken het ook voor de chefs aan boord uiterst aangenaam toeven in deze scheepskeuken. Natuurlijk voorzien van vrijwel alle gemakken zoals een flinke elektrische koelkast, een driepits gasfornuis en heel veel bergruimte.

De lange hoekbank in de salon van de Linssen Grand Sturdy 35.0 AC is een heerlijke plek voor lang tafelen of samen spelen. In de nacht is de salonbank door middel van het gepatenteerde Easy Sleep Convert systeem van Linssen met slechts een eenvoudige handbeweging te veranderen in een ruim tweepersoonsbed. Zo wordt het schip in een handomdraai geschikt voor zes personen.

Het achterschip is het thuis van een ruim en zeer goed uitgerust stuurdek. De stuurpositie met fijne captain’s chair en alle bedieningen binnen handbereik wordt aangevuld door de ruime rondzit achteraan. Ook hier is het erg fijn toeven met de op maat gemaakte kuipkussens en met de handgelegde teakvloer onder de voeten.
Door de slimme cabriokap constructie vaar je al naar gelang de weersomstandigheden heerlijk open met de kap eraf, of deels of geheel in de beschutting van de ruime en lichte kap.

Exterieur foto's

Geschikt voor alle weersomstandigheden

Door speciale uitstroommonden van het verwarmingssysteem kan er zelfs tijdens de koudere perioden van het seizoen, heerlijk aangenaam worden verbleven op het achterdek, wat zo een geheel extra leefruimte is.

Boeken