Details

Personen

2-8

Douche/toilet

2

Lengte

12,85

Motor

Volvo Penta D3-110 110PS

Snelheid (gemid)

7 knopen / 12,5 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,95

Diesel/water

840/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Ja

Bouwjaar

2018

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 40.0 AC

Bella Donna

Motor jacht in Zeeland

Het mooiste motor jacht in Zeeland, dat is wat ons betreft de grande Dame van onze vloot motor jachten in Willemstad, de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC; motorjacht “Bella Donna“.
Geen tweede Grand Sturdy 40.0 AC is zo uitgebreid en compleet uitgerust, en dat zegt wat voor de Linssen werf! Een kleine 13 meter lengte zorgt voor de mooiste ruimte beleving op een schip van deze afmetingen.

Interieur foto's

Het interieur

Drie riante slaaphutten bieden plaats aan twee personen elk. De “captain’s cabin” in het achterschip is de ruimste met een vrijstaand tweepersoons bed met bergruimte voor een verblijf van meerdere weken. De ruime douchecel en het geheel apart geplaatste toilet met elektrische pomp maken dat zo’n langer verblijf aan boord ook zeker met het grootste gevoel van comfort zal worden beleefd. In het voorschip bevindt zich een tweede, ruime hut met een tweepersoonsbed met en suite een eigen douche en gescheiden elektrisch toilet. De derde hut bevindt zich ook deels in het voorschip en beschikt over twee éénpersoons bedden. Ook in het gehele voorschip vindt u veel opberg en stouwruimte, dus ook met een volledige bemanning is er niet gauw gebrek aan ruimte.

De salon van de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC profiteert ook van de extra lengte en breedte meters en is ingericht met separate treinzit met eettafel tegenover de compacte, maar zeer slim ingerichte kombuis. Een comfortabele zithoekbank met bevindt zich tegen de achterpiek aan en leent zich perfect voor het lezen van een boek, of het kijken van wat TV. De kombuis is ingericht met een elektrische koelkast én vriezer, een volledig elektrisch fornuis plus een oven en magnetron. Door de aanwezigheid van een grote generator zal u nooit stroom tekort hebben, of u nu aan de wal ligt of onderweg bent.
De comfortabele zithoek is ook op dit schip voorzien van het Easy Sleep Convert systeem van Linssen. Hiermee is de bank met slechts één handbeweging om te toveren tot een ruim tweepersoonsbed. Zo wordt de zithoek zeer eenvoudig geschikt voor 2 extra opstappers.

Exterieur foto's

Exterieur van de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC

Het zeer ruime achterdek is de plek waar toch al gauw veel tijd wordt besteed. Niet alleen bevindt zich hier de perfect geoutilleerde stuurpositie met luxe kapiteinsstoel, maar ook de uiterst comfortabele U-bank over de volle breedte en achterzijde van het schip, maakt dat men graag op het achterdek te vinden is. De riante kuipkussens, grote kuiptafel (in delen neerklapbaar) en het teak over de vloer rondom maken het weldadige gevoel compleet.
Bij mooi weer kan de cabriokap deels worden weggenomen om te genieten van de zon. Is het minder mooi weer, of zijn de temperaturen wat lager, dan kan de cabriokap in delen of geheel worden dicht gemaakt. Zo creëer je een tweede leefruimte die in alle jaargetijden en omstandigheden comfortabel en aangenaam is.

Met vier tot zes opstappers zal u een verblijf aan boord van dit motor jacht in Zeeland als zeer comfortabel beschouwen, met acht nog steeds als comfortabel.

Boeken