Details

Personen

2-8

Douche/toilet

2

Lengte

12,85

Motor

Mercury MD2.oL 115PK

Snelheid (gemid)

7 knopen / 12,5 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,95

Diesel/water

840/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2018

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 40.0 AC Intero

Falcon Scott

Motoryacht in Zeeland

Gloednieuw in 2023 is een van de nieuwste modellen van Jachtwerf LInssen: de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC Intero. Dit unieke model van de werf in Maasbracht past bij allerlei verschillende bemanningen en laat iedereen achter met een gevoel van heimwee. Heimwee naar nog meer vaarplezier!

Interieur foto's

Het interieur

Drie ruime hutten bieden plaats aan twee personen per hut. De Captains Cabin in het achterschip is de ruimste en is voorzien van een volledig vrijstaand bed met veel opbergruimte rondom en onder. Zo kunt u alles meenemen wat u maar wilt, ook als u voor langere tijd aan boord blijft.
De ruime douchecabine en aparte toilet met elektrische pomp maken het verblijf aan boord nog comfortabeler.
De tweede hut in het vooronder is ook lekker ruim. Hier vindt u eveneens een vrijstaand tweepersoonsbed met en suite een eigen toilet/douche combinatie. Net als achterin betreft het ook hier een elektrisch toilet en aparte douche ruimte.
De derde hut bevindt zich eveneens in het voorschip. Hier beschikt u over twee gescheiden eenpersoonsbedden.
In elke hut vindt u naast slaapgelegenheid ook voldoende opbergruimte in de kasten, maar ook onder de bedden. Bij een grotere bezetting is er dus niet snel opslagruimte te weinig.

In de salon van de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC Intero profiteert u duidelijk van de extra lengte- en breedtemeters. Aan bakboord is de gezellige “treinzit“, een ruime eettafel met zachte banken. Aan stuurboord vindt u de compacte maar zeer handig ingedeelde scheepskeuken met veel praktische oplossingen voor het opbergen van uw proviand en natuurlijk voor het aangenaam bereiden van maaltijden door de scheepskok!
Ook hier vindt u enkel hoogwaardige apparatuur. Een flinke, elektrische koelkast met apart vriesvak zorgen voor een koel biertje of glas wijn en natuurlijk lekkere dingen om mee te koken. Het gasfornuis heeft 4 pitten en een gasoven is ook voorzien. Ook zonder walstroom, zorgt het krachtige 12V-accusysteem voor opladen van b.v. mobiele telefoon of tablet.

Achterin de salon staat de langsbank om een ​​goed boek te lezen of lekker te borrelen. Net als in de andere jachten in onze vloot is ook deze bank eenvoudig om te bouwen tot een echt tweepersoons bed dankzij het Easy Sleep Convert systeem. Zo kunt u ook uw eventuele logées voor een nacht een comfortabel bed bieden!

Exterieur foto's

Exterieur van de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC Intero

Achter op het achterdek is de plek waar veel bemanningen geacht worden hun tijd door te brengen. En dit is zeker geen straf! Niet alleen de zeer fraai vormgegeven stuurstand met luxe kapiteinsstoel, maar zeker ook de zeer grote en comfortabele bank nodigt uit tot relaxen! De U-vormige bank is bijna over de gehele breedte van het schip gebouwd en voorzien van comfortabele kuipkussens. Daarnaast is er een multifunctionele tafel die in delen groter of kleiner gemaakt kan worden. Voeg daarbij de met de hand gelegde teakhouten vloer en uw idee van welzijn wordt alleen maar groter!

Het geheel is afgedekt met een hoogwaardige kuiptent waarvan u de zijkanten in verschillende stappen kunt oprollen of helemaal kunt weghalen. Zo kunt u het comfort precies afstemmen op het weer en uw voorkeuren. Is het minder warm? Sluit de kap gewoon helemaal en u bent helemaal beschut tegen de elementen.

Met een lengte van net geen 13 meter is de boot ideaal voor een bemanning van 2 tot 6 personen. Voor korte verblijven kan dit worden uitgebreid tot maximaal 8 personen.

Boeken