Details

Personen

2-8

Douche/toilet

2

Lengte

13,98

Motor

2 x Volvo Penta D3-110 110PS

Snelheid (gemid)

7 Knoten / 12,5 km/s

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Ja

Hoogte (min.)

2,95

Diesel/water

2 x 530/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Ja

Bouwjaar

2019

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Florina BWH

Motor jacht Charter in Zeeland

Ons grootste Linssen charter jacht voor het “gebruikelijke” vaargebied van de Delta en west Nederland is het “kleinste” jacht voor deelname aan onze Blue Water Flottieljes.

Interieur foto's

Het interieur

Het interieur

Aan boord van dit jacht bevinden zich drie vrij ruime tweepersoonshutten, met ruimte voor een totale bemanning van acht personen.
Op het achterschip, in de “achterkajuit” (de naamgenoot van deze modelreeks), is de grootste hut voor de schipper en zijn begeleiders. Een omwikkelbaar tweepersoonsbed en meer dan voldoende opbergruimte in en om het bed zorgen ervoor dat een verblijf van enkele weken aan boord comfortabel kan worden doorgebracht.
Een mooie en ruime doucheruimte met een volledig aparte badkamer (met elektrisch toilet) aan de andere kant van de romp draagt verder bij aan het luxueuze gevoel en het zeer hoge comfort aan boord.

De tweede hut, eveneens zeer ruim, ligt naar voren.
Ook hier is er een ruim tweepersoonsbed met en-suite douche en een apart elektrisch toilet. De derde hut staat ook deels in het vooronder en heeft twee aparte eenpersoonsbedden. De bewoners van deze hut delen de voorzieningen met de voorkajuit. Er is ook meer dan genoeg opbergruimte in het voorste deel van de boot, bijv. onder de trap in het voorschip en in de ruime kasten en onder de bedden. Dus zelfs met een volledige bemanning, zal iedereen een plaats vinden voor zijn of haar bagage.

De salon van de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC profiteert ook van de extra grootte in lengte en breedte en is uitgerust met een aparte “treinzit” met eettafel tegenover de compacte maar zeer elegant ingerichte kombuis. Een comfortabele zithoek met uitzicht op de achterste piek is ideaal om een boek te lezen of tv te kijken.
De kombuis is uitgerust met een elektrische koelkast en vriezer, een volledig elektrisch fornuis en een oven en magnetron. Een grote generator zorgt ervoor dat het u nooit aan stroom zal ontbreken, of u nu aan land bent of onderweg. De comfortabele zithoek op deze boot is tevens voorzien van Linssen’s Easy Sleep Convert systeem. Zo kan de bank in een handomdraai worden omgebouwd tot een ruim bed.
Tijdens langere cruises de ideale plek voor een extra gast die simpelweg niet naar huis wil.

Exterieur foto's

Buitenkant van de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Het ruime achterdek is “the place to be” op onze Linssen 45.0 AC. Het heeft een groot zitgedeelte rond de teakhouten kuiptafel en natuurlijk de hoofdstoel van de kapitein aan het roer. Het roer is goed uitgerust met een vaste kapiteinsstoel, maar Florina heeft ook een tweede, vrijstaande “co-pilootstoel” die naast het roer kan worden geplaatst. Op deze manier kunnen de kapitein en zijn “co” samen genieten van het zeilen.
Extra dekstoelen zorgen voor een zeer aangename maaltijd “al fresco” of een drankje met andere bemanningsleden als ze terug in de haven zijn.

De kuiptent is zo gemaakt dat er vele variaties in bescherming tegen wind, regen of zon kunnen worden gekozen. Of u nu de voorkeur geeft aan schaduw of bescherming nodig heeft tegen wind en regen, u kunt de tent eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

Natuurlijk, voor onze BlueWater flottieljes heeft “Florina” standaard extra uitrusting om te voldoen aan de eisen van de wateren waar we op zullen staan.
Zo is er bijvoorbeeld een krachtig stabilisatiesysteem van het gerenommeerde merk MagnusMaster gemonteerd om ook in wat ruwer water comfortabel te kunnen varen.

Natuurlijk is er een extra veiligheidsuitrusting met daarin zaken als automatische reddingsvesten, reddingsvlot, noodfakkels, EHBO-kit en reddingslijnen aanwezig.
De kaartplotter aan het roer is uiteraard voorzien van de laatste Navionics kaarten, maar u ontvangt natuurlijk ook de juiste nautische almanakken en (papieren) kaarten zodat ook een veilige doorgang kan worden voorbereid en nageleefd.

Neem contact op

Wilt u graag een ontspannen, luxe vaarvakantie in Nederland, dan kunt u hier boeken. Heeft u nog vragen over? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

© Dutch Yacht Rentals | Webdesign & -Development De Werkkamer