Details

Personen

2-4

Douche/toilet

1

Lengte

10,70

Motor

Volvo Penta D2-75 75PK

Snelheid (gemid)

6 knopen / 11 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,50

Diesel/water

240/220

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2024

Onze jachten

Linssen SL 35 Sedan

Piet Paraat

De Linssen SL 35 Sedan wordt gebouwd in de extra luxe uitvoering van de 75Edition en zal in 2024 worden opgeleverd. Deze prachtige dame is vanaf begin juni gereed voor heerlijke vaartochten op de Nederlandse wateren. Dit schip, Piet Paraat genaamd, is het ideale jacht voor kleinere bemanningen die vooral prijs stellen op een schip met veel ruimte en een bijna volledig vlakke salon overlopend in een riante kuip.

Uitgerust met een ruime kajuit in het voorschip met gescheiden toilet (elektrisch) en douche, biedt deze boot plaats aan 2 tot maximaal 4 personen. De extra gasten kunnen een slaapplaats vinden op de zeer eenvoudig om te bouwen bank in de salon. Met het Linssen Easy Sleep System creëer je in een handomdraai een comfortabel bed.
Aan bakboordzijde van het schip bevindt zich de lange keuken, die overloopt in een reeks kasten die de nodige opbergruimte bieden.

Het interieur wordt gekenmerkt door de unieke combinatie van stuurstand, kombuis en salon, die vrijwel naadloos overgaat in de open kuip. Hier kun je bij elk weertype ontspannen onder het verlengde dak!

Interieur foto's

Salon/keuken/stuurstand

Al onze jachten zijn volledig en luxueus uitgerust, en de SL 35 Sedan is daarop geen uitzondering!

Het woongedeelte is een moderne combinatie van een U-vormige bank en een eettafel tegenover de langgerekte kombuis. De hoge kwaliteit van vakmanschap en ervaring van de Linssen scheepswerf is hier duidelijk zichtbaar. Doordachte ergonomie, voldoende werkruimte en slimme oplossingen maken de kombuis tot een prettige “werkplek” voor elke scheepskok.
De kombuis is uitgerust met een ruime elektrische koelkast (incl. vriesvakje), een driepits gasfornuis en veel opbergruimte.

Exterieur foto's

Geringe doorvaarthoogte en buitenleven

De stuurpositie op de Sedan serie is altijd binnen. Hierdoor is het hele achterdek volledig beschikbaar voor ontspanning. Een fijn bank met mooi gestoffeerde kussens en een vrijstaande tafel nodigen uit om buiten te blijven en “al fresco” te borrelen of dineren.
Zelfs als de temperaturen minder zomers zijn, is het nog steeds comfortabel om buiten te zijn, want met een eenvoudig afdichtingssysteem is de kuip aangenaam af te sluiten.

“Live foto’s volgen zodra het jacht is opgeleverd.

Boeken