Zuid-Holland

Dagje varen in Zuid-Holland

Wilt u een heerlijk dagje varen in Zuid Holland? Bij Dutch Yacht Rentals kunt u motorjachten huren welke comfortabel zijn ingericht. Bovendien is een stuurbrevet of ander officieel document niet nodig om een van onze jachten te mogen varen. Bij ons is een heerlijk ontspannen dagje varen door Zuid-Holland dus toegankelijk voor iedereen. We vertellen u graag meer over de mooie vaarroutes en motorjachten.

Ontdek het veelzijdige vaargebied van Zuid-Holland

De vaarwateren van Zuid-Holland hebben vele gezichten en karakters. Zo kun je de grote open wateren in de Delta verkennen, of een dagje ontspannen varen door de kleinere rivieren en plassen. Wat de vaarwateren gemeen hebben zijn een enorme diversiteit en grote toegankelijkheid. Het grootste zoutwatermeer, de Grevelingen, de knusse plassen van De Kaag met hun authentieke watersport sfeer; alles is er te vinden.

Rust en ruimte

Voor een ontspannen dagje varen biedt Zuid-Holland alle rust en ruimte. De inmiddels semi afgesloten zeearmen van Grevelingen en Haringvliet bieden veel afwisseling tussen rustieke kleine dorpjes en meer levendigheid in stadjes zoals Hellevoetsluis. Vaart u de rivier op en zet u koers richting het achterland, dan ziet u dat de verbinding met de grote rivieren richting het Oosten en de Biesbosch op korte vaarafstand zijn.

Wilt u een wat compacter vaarwater? Zet dan koers naar het Noorden en ontdek de mooie binnenwateren richting het Groene Hart. Varen tussen de weilanden, midden door het dagelijks leven en steden als Leiden, Den Haag en Gouda hebben enorm veel leuks te bieden.

Motorjachten

Een ontspannen dagje varen door Zuid-Holland begint natuurlijk bij het huren van een comfortabele motorjacht. Al onze vloten zijn allen uiterst comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn ze zeer jong en in perfecte staat van onderhoud. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Een gedetailleerd overzicht van alle motorjachten kunt u hier bekijken.

Passend aanbod op maat

Uw dagje varen in Zuid-Holland begint bij Dutch Yacht Rentals. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een passend aanbod op maat, zodat u zorgeloos kunt genieten vanaf het water. Wilt u meer informatie ontvangen? Bij Dutch Yacht Rentals kunnen we u alles vertellen over de diverse mogelijkheden per vaargebied. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.