Boot huren tijdens de herfstvakantie

Wilt u tijdens de herfstvakantie genieten op het water met een luxe jacht? Bekijk dan de jachten van Dutch Yacht Rentals eens. Wij hebben meerdere luxe schepen in onze vloot waarmee u heerlijk kunt gaan genieten van de mooiste wateren van Nederland. Het najaar is zo prachtig. De veranderende natuur en het stille water, oftewel pure rust. Boek uw lastminute herfstvakantie vandaag nog.

Boot huren herfstvakantie

Kies voor een vaarvakantie

Nederland heeft zoveel moois te bieden, iets wat we snel vergeten. Voor unieke natuurgebieden, gezellige dorpjes en mooie stranden hoeft u niet richting het buitenland. Ook in Nederland kunt u heerlijk vertoeven tijdens de herfstvakantie. Dutch Yacht Rentals helpt u een handje bij het organiseren van uw vaarvakantie in oktober. Dit doen wij door middel van onze vaarrouteplanner waarmee u de mooiste routes kunt ontdekken. Voor ieder wat wils. Kiest u voor een sportieve tocht, of gaat u liever op in de Zilte omgeving van Zeeland?

Voordelen van een boot huren in de herfstvakantie

Een van de grote voordelen van het huren van een van onze jachten is uw eigen bubbel. U bent namelijk gedurende de hele vaarperiode samen aanwezig op de boot, niemand anders zal u hier storen. Zo geniet u op ultieme wijze van de rust. Daarnaast biedt onze boot ook de mogelijkheid om na een heerlijke tocht op te warmen door middel van heteluchtverwarming, een knus dekentje of een lekker warm drankje. Het zal u aan niets ontbreken wanneer u een jacht van Dutch Yacht Rentals huurt.

Midweek genieten op het water

Het huren van een van onze boten tijdens de herfstvakantie is mogelijk voor een gehele week. Ook als u een langer verblijf wilt boeken denken wij met u mee. Samen zorgen wij ervoor dat er rekening wordt gehouden met al uw wensen en plannen we een heerlijke vakantie op het water.

herfstvakantie lastminutes

Vragen?

Heeft u vragen over onze jachten en lastminute mogelijkheden tijdens de herfstvakantie? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen via info@dutchyachtrentals.nl. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Wij zijn dagelijks tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar via 0168 – 226004. Ook het invullen van ons contactformulier behoord tot onze contactmogelijkheden.

Wij verwelkomen u graag in de haven van Willemstad.