Bootverhuur in Willemstad, op steenworp afstand van Zeeland

Dutch Yacht Rentals is hét adres voor een jachtcharter in Zeeland.

Of u nu een luxe meerweekse vaarvakantie in Nederland plant met het hele gezin, of een midweek- of weekendtrip, onze motorjachten zijn zeer geschikt voor alle doeleinden.

We informeren u graag.

Boot in perfecte staat huren

Als jachtverhuurder in Willemstad, nabij Zeeland, verhuren wij alleen jachten in de beste staat. Onze motorjachten zijn zeer jong en technisch perfect onderhouden. Ook zijn alle boten uiterst comfortabel en ruim, zodat u kunt ontspannen en genieten van het water.

De charter begint in onze thuishaven in Willemstad en van daaruit kunt u de prachtige wateren van Zeeland en alle andere vaargebieden ontdekken. Veel vaargebieden liggen niet ver van Willemstad.

Dutch Yacht Rentals is daarom het adres als u een motorjacht wilt huren voor een week of weekend. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven u graag advies op maat. U kunt hiervoor ook onze routeplanner gebruiken.

linssen-grand-sturdy-30.0-ac

Grand Sturdy 30.9 AC

Nova Vita
Ab € 1695
Linssen-Grand-Sturdy-35-0-AC // Dutch Yacht Rentals

Grand Sturdy 35.0 AC

Stella
Ab € 1995
Linssen-Grand-Sturdy-40-0-AC // Dutch Yacht Rentals

Grand Sturdy 40.0 AC

Bella Donna
Ab € 2695
2019-06-18 17.06.55

Grand Sturdy 45.0 AC

Florina
Ab € 3595
Grand Sturdy 500 AC Variotop

Grand Sturdy 500 AC

Blueberry
Ab € a.A.

Linssen Grand Sturdy

Als jachtverhuurder in Zeeland, biedt Dutch Yacht Rentals enkel zeer compleet uitgeruste en verzorgde Linssen jachten aan.
Zo is de inventaris en uitrusting zeer uitgebreid, uiterst compleet en standaard. Tijdens uw verblijf aan boord al het u niet gauw aan iets ontbreken. Een luxe vaarvakantie met veel comfort is met onze motorjachten daarom gegarandeerd. Goed om te weten: Een vaarbewijs of een ander officieel document is niet nodig om een van onze boten te mogen varen. We zijn dus voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer weten over onze Linssen Grand Sturdy jachten? Klik dan op een motorjacht aan voor een gedetailleerde beschrijving.