Motorjacht huren in Willemstad, op steenworp afstand van Zeeland

Dutch Yacht Rentals is hét adres voor het huren van een luxe jacht nabij Zeeland.

Wij beschikken over een groot aanbod aan luxe motorjachten die u kunt huren. Of u nu een meerdaagse vaarvakantie in Nederland plant, of een midweek- of weekendtrip, al onze comfortabele motorjachten zijn zeer geschikt voor al uw vaarvakanties. Op het water bent u heerlijk vrij en kunt u optimaal tot rust komen. 

Ben u op zoek naar meer informatie over het huren van één van onze luxe jachten? Wij informeren u graag!

Compleet uitgeruste motorjacht huren

Als jachtverhuurder in Willemstad verhuren wij alleen jachten in de allerbeste staat. Onze luxe motorjachten zijn modern en technisch perfect onderhouden. Tevens zijn ze uiterst comfortabel en ruim opgezet. Zo kunt u tijdens uw vaarvakantie heerlijk ontspannen en genieten op het water.

Vanuit het centraal gelegen Willemstad heeft u gemakkelijk toegang tot de vele mooie vaargebieden die Nederland rijk is. Onze thuishaven ligt namelijk op steenworp afstand van Zeeland. Na het huren van uw luxe motorjacht kan uw vaarvakantie dus meteen beginnen.

Dutch Yacht Rentals is het adres wanneer u nabij Zeeland een comfortabel motorjacht wilt huren. U kunt namelijk voor zowel één weekend als meerdere weken bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij vragen geven wij u graag advies op maat.

Heeft u besloten een luxe motorjacht te huren, maar bent u nog aan het twijfelen over de vaarroute? Gebruik dan onze handige routeplanner! Hier vindt u de meest prachtige routes en tips voor een unieke vaarvakantie in Nederland.

Linssen Grand Sturdy

Wilt u nabij Zeeland een luxe motorjacht huren voor een onvergetelijke vaarvakantie? Dan is de vloot van Dutch Yacht Rentals perfect voor u!

Als luxe jachtverhuurder bieden wij enkel perfect onderhouden Linssen jachten aan.

Onze Linssen Grand Sturdy jachten kenmerken zich door het ruim opgezet interieur. Verder kunt u rekenen op een moderne uitrusting en complete inventaris aan boord. Wanneer u een van onze luxe motorjachten heeft gehuurd zal het u niet snel aan iets ontbreken. Zo bent u gegarandeerd van een ontspannen vaarvakantie met veel comfort.

In 2021 hebben wij een prachtig nieuw luxe jacht mogen toevoegen aan onze vloot. De Linssen Grand Sturdy 500 AC Variotop is werkelijk het neusje van de zalm. Dit ruime jacht is namelijk voorzien van alle moderne gemakken.

Goed om te weten: een vaarbewijs of ander officieel document is niet nodig om een luxe motorjacht te mogen huren. Zo blijven we voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer weten over onze Linssen Grand Sturdy jachten? Klik dan op een van de motorjachten voor een gedetailleerde beschrijving.

Weet u al welk luxe jacht u wilt huren? Reserveer dan gemakkelijk en snel via onze website!