Motorjacht huren

In Willemstad, op steenworp afstand van Zeeland

Dutch Yacht Rentals is hét adres voor een jachtcharter in Zeeland.

Of u nu een luxe meerweekse vaarvakantie in Nederland plant met het hele gezin, of een midweek- of weekendtrip, onze motorjachten zijn zeer geschikt voor alle doeleinden. Voor het huren van een motorjacht in Zeeland bent u bij Dutch Yacht Rentals juist.

We informeren u graag.

Motorjacht in perfecte staat huren

Als jachtverhuurder in Willemstad, nabij Zeeland, verhuren wij alleen jachten in de beste staat. Onze motorjachten zijn zeer jong en technisch perfect onderhouden. Ook zijn alle boten uiterst comfortabel en ruim, zodat u kunt ontspannen en genieten van het water.

De charter begint in onze thuishaven in Willemstad en van daaruit kunt u de prachtige wateren van Zeeland en alle andere vaargebieden ontdekken. Veel vaargebieden liggen niet ver van Willemstad.

Dutch Yacht Rentals is daarom het adres als u een motorjacht nabij Zeeland wilt huren voor een week of weekend. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven u graag advies op maat. U kunt hiervoor ook onze routeplanner gebruiken.

Linssen Grand Sturdy

Als jachtverhuurder in Zeeland, biedt Dutch Yacht Rentals enkel zeer compleet uitgeruste en verzorgde Linssen jachten aan.
Zo is de inventaris en uitrusting zeer uitgebreid, uiterst compleet en standaard. Tijdens uw verblijf aan boord al het u niet gauw aan iets ontbreken. Wilt u een luxe motorjacht in of nabij Zeeland huren en een onvergetelijke vaarvakantie beleven, dan is de vloot van Dutch Yacht Rentals perfect voor u. Een luxe vaarvakantie met veel comfort is met onze motorjachten gegarandeerd.

Goed om te weten: Een vaarbewijs of een ander officieel document is niet nodig om onze motorjacht in Zeeland te mogen huren. We zijn dus voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer weten over onze Linssen Grand Sturdy jachten? Klik dan op een motorjacht aan voor een gedetailleerde beschrijving.

Veel gestelde vragen

Heb ik een vaarbewijs nodig?
Nee! Voor het varen met een schip tot 15 meter lengte of wat niet sneller kan dan 20 km/u is een Vaarbewijs niet nodig en mag je op (bijna alle) Nederlandse binnenwateren varen!
Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de basisregels op het water kent en dat je wat ervaring hebt. Heb je die niet, niet genoeg of is die ervaring wat verouderd? Geen probleem, ook dan bij je boot een leuke instructeur die samen met je aan de slag gaat zodat je heel snel al lekker zelfstandig de mooiste tochten kan gaan maken!

Wat kost een jacht?
Een luxe motorjacht huren doe je al vanaf € 1150 voor een weekend. Dan ga je met een superdeluxe en zeer compleet uitgerust Linssen Yacht het water op. Aan boord zal het je aan niets ontbreken: de bedden zijn al opgemaakt bij aankomst, er liggen fijne handdoeken voor je klaar en in de koelkast staat alvast een koud drankje op je te wachten.

Waar kan ik (leuk) varen in Nederland?
Nederland is een geweldig vaarland. De meeste mensen weten wel dat Nederland een waterland is, maar nog steeds zijn velen verrast over de prachtige routes die je kan varen en hoe mooie Nederland vanaf het water is. In het Zuiden en Midden van Nederland kennen wij de mooiste routes. Deze brengen je bijvoorbeeld langs een serie van oude vestingsteden met gezellige terrasjes en oude straatjes. Of ga op culinaire ontdekkingsreis en proef de heerlijkheid van de beste restaurants aan het water. Liever wat cultuur snuiven? Ook dan hebben we de meest prachtige routes door het oude Holland en kan je je hart ophalen bij de mooiste musea. Is natuur, rust en ruimte waar je voor gaat? Ook dan hebben we de meest geweldige routes voor je. Kom het zelf allemaal beleven!

Kan ik ook buiten Nederland varen?
Jazeker! Ook in het buitenland kunnen we je helpen aan zo’n geweldig schip. Van Finland tot Zuid-Frankrijk en van Ierland tot het Oosten van Duitsland, overal hebben we de contacten om je te helpen aan een geweldige vaarvakantie. Altijd op een prachtig Linssen jacht en met vertrouwde service en kwaliteit.

Waar haal ik het jacht op?
Onze thuishaven is Willemstad. Dit vestingstadje aan het Hollandsch Diep is perfect gelegen voor de mooiste tochten door heel Zuid en Midden Nederland. En heb je wat meer tijd? Ook het gehele Noorden kan je dan in een meerweekse vaartocht perfect bereiken.

Willemstad is perfect bereikbaar met de auto en ligt op ca 30 autominuten van Rotterdam, 45 minuten van Antwerpen en ca anderhalf uur van Amsterdam en Brussel.