Details

Personen

2-4

Douche/toilet

1

Lengte

12,85

Motor

Mercury MD2 115PK

Snelheid (gemid)

7 Knoten / 13 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Nee

Hoogte (min.)

2,80

Diesel/water

750/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Nee

Bouwjaar

2023

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan

Sir Ernest Shackleton

Uit de ‘Grand Sturdy’-serie is de Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan ‘Sir Ernest Shackleton’ een nieuwe toevoeging aan onze vloot van zeer jonge en perfect onderhouden charterjachten. De Sedan-lijn van de Linssen-werf is uniek in de geboden ruimte en kenmerkt zich door een vrijwel identieke vloer door het hele jacht. Van de kombuis, naar de stuurstand (binnen), naar de salon en naar het “terras”, alles is traploos. Dit jacht geeft dus een zeer ruimtelijk gevoel.

De grote ramen en de dubbele deuren naar het terras op het achterdek laten veel natuurlijk licht binnen en je voelt je snel “één” met de omgeving, zelfs van binnenuit.
Het grote “Variodeck” is een cabriodak dat geopend kan worden als het weer gunstig is, zodat je je “binnen als buiten” voelt en de schipper ook van de zon op zijn hoofd kan genieten.

Interieur foto's

Salon/keuken/stuurstand

Net als alle jachten in onze vloot is de Grand Sturdy 40.0 Sedan compleet en luxueus uitgerust, zodat het u aan niets zal ontbreken.

De ruime stuurstand bevindt zich aan bakboordzijde van de boot. Vanaf de luxe stuurbank kan de schipper alle systemen bedienen en heeft hij een goed overzicht. De zijdeur aan bakboord biedt ook snel toegang tot het gangboord, wat het makkelijker maakt om met een kleine bemanning te varen.
De volledig uitgeruste kombuis bevindt zich aan stuurboord. Een driepits gasfornuis, een ruime spoelbak en veel opbergruimte maken de kombuis een prettige plek om te werken.

Exterieur foto's

Geringe doorvaarthoogte en buitenleven

Omdat de stuurstand op de Sedan-modellen zich binnen bevindt, is het hele achterdek beschikbaar voor het “buitenleven”. Een ruime L-vormige bank met een vaste kuiptafel maakt het een waar genoegen om van de natuur en de omgeving te genieten.

De hele achterkuip kan worden afgesloten met een speciaal ontwikkeld dekzeil. Zo kun je ook bij ongunstige weersomstandigheden comfortabel vertoeven en vergroot je de leefruimte aan boord.
Tot slot biedt de kuip ook een zeer grote bergruimte onder de vloer, waar bijvoorbeeld vouwfietsen of de nodige voorraden veilig en gemakkelijk toegankelijk kunnen worden opgeborgen.

Boeken