Varen in Rotterdam en Dordrecht

Boottocht naar Rotterdam en Dordrecht

Een prachtige reis naar en door de steden Rotterdam en Dordrecht begint bij Dutch Yacht Rentals.
Vanuit onze thuishaven in Willemstad bent u dicht bij deze steden. Je kunt in één dag zelfs op en neer varen, maar blijf zeker een nachtje om het echt te beleven.
Wat is er mooier dan een stad als Rotterdam of Dordrecht te ervaren vanuit de luxe van je eigen boot?

Rotterdam overview

Route voorstellen

Beleving: 
  • Culinair
  • Dorpen en steden
Vaarwater types: 
  • Avontuurlijk
Reisduur: 
  • Week

De mooiste vaargebieden

Varen rond Dordrecht is fantastisch. De oude stad heeft veel leuke winkels, galerijen, bars en restaurants. Er zijn ook veel attracties die gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf het water. Het uitzicht op de stad vanaf het water is een echte belevenis.

Varen door Rotterdam is een uniek avontuur dat je moet hebben meegemaakt. De Erasmusbrug, de Euromast en de indrukwekkende skyline: Alle hoogtepunten van de stad komen langs.
U kunt ontspannen met een kopje koffie in de Veerhaven, het hart van de Rotterdamse scheepvaart, of op de steiger van Hotel New York. De mogelijkheden zijn talrijk en gevarieerd.

Al deze mogelijkheden passen in zowel langere als kortere reizen en natuurlijk kunt u in zo’n stad meerdere dagen verblijven. Als u naar het noorden gaat, kunnen Rotterdam en Dordrecht ook perfect gecombineerd worden met een langere tocht.

Boottocht met een luxues motorjacht

Rotterdam en Dordrecht zijn prachtige steden om doorheen te varen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, huurt u bij ons enkel luxe motorjachten, die comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn.
Een certificaat of ander officieel document is niet vereist. Hierdoor kan zowel een ervaren als minder ervaren schipper op een ontspannen manier Rotterdam en Dordrecht vanaf het water verkennen.
Wilt u meer informatie over onze motorjachten? Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van elk Linssen Grand Sturdy motorjacht.

Plan een heerlijke boottocht

Gebruik onze routeplanner en plan de beste routes in en rond Rotterdam. Heeft u meer informatie nodig? Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden op dit gebied. Neem contact met ons op via 0168 – 226004 of per e-mail naar info@dutchyachtrentals.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons contactformulierar.
We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Nieuwsbrief

© Dutch Yacht Rentals | Webdesign & -Development De Werkkamer