Het vaargebied

Willemstad, vestingstad aan het water

De beste startplaats om een enorm groot en divers vaargebied te verkennen met uw Linssen motorjacht.

Vestingstad WillemstadVanuit onze mooie thuishaven, Jachthaven de Batterij, net buiten de stadswallen van het oude Willemstad, vertrekt u voor de mooiste vaartochten door een uniek vaargebied. Niet alleen de complete Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta waar zoet en zout water elkaar ontmoeten, maar ook de ongerepte natuur van de Biesbosch, het Brabantse achterland of de Zuid-Hollandse wateren die leiden naar bijvoorbeeld Dordrecht en Rotterdam en de grote rivieren landinwaarts liggen allemaal binnen bereik van een mooie weektocht.
Neemt u nog wat meer tijd voor de vakantie met uw motorboot? Dan liggen zelfs routes naar Vlaanderen, het Groene Hart of Limburg binnen bereik!

Op deze pagina’s tonen we u met plezier de enorme diversiteit van ons prachtige vaargebied en geven we u uitgewerkte suggesties voor de mooiste tochten. Constant werken we aan leuke nieuwe routes met verschillende insteek, doel en tempo.

Bovendien kunt u hier heel binnenkort onze interactieve tochtplanner raadplegen.
Met deze planner kunt u op basis van enkele eenvoudige stappen verschillende route suggesties ontdekken voor een heerlijke motorboot tocht op het water. Zo ontzorgen we u ook graag bij het uitstippelen van een onvergetelijk mooie vaarvakantie.

Kiest u voor het huren van een luxe Linssen motorjacht van Dutch Yacht Rentals, dan vindt u vanzelfsprekend ook aan boord een uitgewerkt boordboek met de vele mogelijkheden en routes die u tijdens uw verblijf aan boord kunt maken.

Vaarrouteplanner

Houd deze pagina’s in de gaten voor regelmatige publicaties van nieuwe leuke routes door ons mooie vaargebied!