Details

Personen

2-8

Douche/toilet

2

Lengte

13,98

Motor

2 x Volvo Penta D3-110 110PS

Snelheid (gemid)

7 Knopen / 12,5 km/s

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Ja

Hoogte (min.)

2,95

Diesel/water

2 x 530/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Ja

Bouwjaar

2019

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Florina

Motoryacht Charter in Zeeland

Natuurlijk zijn we enigszins bevooroordeeld maar op deze afmetingen vindt je vrijwel geen beter schip. Voor de huur van een robuust doch zeer eenvoudig manoeuvreerbaar schip in Zeeland, is wat ons betreft de tweemotorige Linssen Grand Sturdy 45.0 AC “Florina“, de allerbeste keuze. Net als al onze andere Linssen verhuur jachten is deze Grand Sturdy 45.0 AC zeer uitgebreid en compleet uitgerust. Opstappen en wegvaren is met recht geen probleem! Met net geen 14 meter lengte is dit schip met drie hutten een echte oase van ruimte aan boord. Voor dat échte gevoel van riante luxe!

Interieur foto's

Het interieur

Drie zeer uitgebreide huttentut slaapplaatsen voor twee personen elk zijn in dit schip voorzien In het achterschip, in de “achter cabin” (de naamgever van deze modellijn), is de grootste hut voor de schipper en zijn metgezel. Een geheel vrijstaand tweepersoons bed en meer dan voldoende bergruimte in en om het bed, zorgen dat ook een verblijf van meerdere weken aan boord zeer comfortabel zal zijn. En suite een fijne en ruime douchecel met geheel apart het elektrisch toilet die nog verder bijdragen aan die luxe uitstraling en het hele hoge niveau van comfort.

De tweede, ook zeer ruime hut bevindt zich in het voorschip achter de boeg. Ook hier een ruim tweepersoonsbed met gescheiden eigen douche en separaat elektrisch toilet. De derde hut bevindt zich ook deels in het voorschip en beschikt over twee gescheiden geplaatste éénpersoons bedden. Die Bewohner dieser Kabine teilen sich die Einrichtungen mit der Vorschiffskabine. Meer dan voldoende opberg- en stouwruimte is ook in het voorschip terug te vinden, zoals onder de trap naar het voorschip en in de ruime kasten en onder de bedden. Zo is ook met een complete dus voor ieders bagage wel een plekje te vinden. De salon van de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC profiteert ook van de extra lengte en breedte meters en is ingericht met separate treinzit met eettafel tegenover de compacte, maar zeer slim ingerichte kombuis. Eine gemütliche Sitzecke mit Blick auf die hintere Spitze ist ideal zum Lesen eines Buches oder zum Fernsehen. Die Galeere ist mit einem elektrischen Kühl- und Gefrierschrank, einem vollelektrischen Herd sowie einem Backofen und einer Mikrowelle ausgestattet. Durch die Anwesenheit eines großen Generators werden Sie nie an Leistung leiden, egal ob Sie an Land oder unterwegs sind. Der komfortable Sitzbereich ist auf diesem Schiff auch mit dem Easy Sleep Convert-System von Linssen ausgestattet. Damit lässt sich das Sofa mit nur einer Handbewegung in ein geräumiges Doppelbett verwandeln. Dadurch ist der Sitzbereich sehr gut für 8 Personen geeignet.

Exterieur foto's

Exteriör der Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Das sehr geräumige Achterdeck ist der Ort, an dem ohnehin viel Zeit verbracht wird. Nicht nur die perfekt ausgestattete Lenkposition mit luxuriösem Kapitänssitz, sondern auch die äußerst komfortable U-Bank über die gesamte Breite und den Heckbereich macht es sehr angenehm, auf dem Achterdeck zu finden. Die geräumigen Cockpit-Kissen, der große Cockpittisch (in Teile zusammenklappbar) und das Teakholz auf dem Boden runden das beruhigende Gefühl ab. Bei gutem Wetter kann das Verdeck teilweise abgenommen werden, um die Sonne zu genießen. Wenn das Wetter weniger schön ist oder die Temperaturen etwas niedriger sind, kann das Verdeck teilweise oder vollständig geschlossen werden. Auf diese Weise schaffen Sie einen zweiten Wohnraum, der in allen Jahreszeiten und Verhältnissen komfortabel und angenehm ist. Mit vier bis sechs Boardern werden Sie einen Aufenthalt an Bord dieser Motoryacht in Zeeland als sehr komfortabel empfinden, wobei acht noch komfortabel sind.

Stabilisatoren am Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Die 45.0 ist vor allem ein Schiff, das sich für längere Fahrten und anspruchsvollere Gewässer eignet. De 45.0 is in de eerste plaats een schip dat geschikt is voor langere tochten en eventueel het opzoeken van meer uitdagende wateren. Voor het varen langs de kust, over zee en andere grote open wateren in ruwere omstandigheden, is het schip uitgerust met stabilisatoren van het gerenommeerde merk MagnusMaster. Voor diegenen die de ruimere wateren willen bevaren, maakt het gebruik van de stabilisatoren deel uit van het ‘BlueWater’-pakket, dat tegen meerprijs en in overleg beschikbaar is.

Dit pakket omvat ook uitgebreidere kaarten en almanakken, evenals extra veiligheidsuitrusting.

Boeken