Details

Personen

2-8

Douche/toilet

2

Lengte

13,98

Motor

2 x Volvo Penta D3-110 110PS

Snelheid (gemid)

7 knopen / 12,5 km/u

Boegschroef

Ja

Hekschroef

Ja

Stabilisatoren

Ja

Hoogte (min.)

2,95

Diesel/water

2 x 530/440

Hetelucht verwarming

Ja

Airconditioning

Ja

Bouwjaar

2019

Onze jachten

Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Florina

Motorjacht charter in Zeeland

Natuurlijk zijn we enigszins bevooroordeeld maar op deze afmetingen vindt je vrijwel geen beter schip. Voor de huur van een robuust doch zeer eenvoudig manoeuvreerbaar schip in Zeeland, is wat ons betreft de tweemotorige Linssen Grand Sturdy 45.0 AC “Florina“, de allerbeste keuze.
Net als al onze andere Linssen verhuur jachten is deze Grand Sturdy 45.0 AC zeer uitgebreid en compleet uitgerust. Opstappen en wegvaren is met recht geen probleem! Met net geen 14 meter lengte is dit schip met drie hutten een echte oase van ruimte aan boord. Voor dat échte gevoel van riante luxe!

Interieur foto's

Het interieur

Drie zeer uitgebreide huttentut slaapplaatsen voor twee personen elk zijn in dit schip voorzien. In het achterschip, in de “achter cabin” (de naamgever van deze modellijn), is de grootste hut voor de schipper en zijn metgezel. Een geheel vrijstaand tweepersoons bed en meer dan voldoende bergruimte in en om het bed, zorgen dat ook een verblijf van meerdere weken aan boord zeer comfortabel zal zijn. En suite een fijne en ruime douchecel met geheel apart het elektrisch toilet die nog verder bijdragen aan die luxe uitstraling en het hele hoge niveau van comfort.
De tweede, ook zeer ruime hut bevindt zich in het voorschip achter de boeg. Ook hier een ruim tweepersoonsbed met gescheiden eigen douche en separaat elektrisch toilet. De derde hut bevindt zich ook deels in het voorschip en beschikt over twee gescheiden geplaatste éénpersoons bedden. De bewoners van deze hut delen de faciliteiten met de voorhut. Meer dan voldoende opberg- en stouwruimte is ook in het voorschip terug te vinden, zoals onder de trap naar het voorschip en in de ruime kasten en onder de bedden. Zo is ook met een complete dus voor ieders bagage wel een plekje te vinden.

De salon van de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC profiteert ook van de extra lengte en breedte meters en is ingericht met separate treinzit met eettafel tegenover de compacte, maar zeer slim ingerichte kombuis. Een comfortabele zithoekbank met bevindt zich tegen de achterpiek aan en leent zich perfect voor het lezen van een boek, of het kijken van wat TV. De kombuis is ingericht met een elektrische koelkast én vriezer, een volledig elektrisch fornuis plus een oven en magnetron. Door de aanwezigheid van een grote generator zal u nooit stroom tekort hebben, of u nu aan de wal ligt of onderweg bent.
De comfortabele zithoek is ook op dit schip voorzien van het Easy Sleep Convert systeem van Linssen. Hiermee is de bank met slechts één handbeweging om te toveren tot een ruim tweepersoonsbed. Zo wordt met het ombouwen van de zithoek het schip in een handomdraai eenvoudig geschikt voor maximaal 8 opstappers.

Exterieur foto's

Buitenkant van de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

Op het zeer ruime achterdek wordt natuurlijk veelal de meeste tijd doorgebracht. Niet alleen de perfect uitgeruste stuurstand met luxe schipperstoel, maar ook de uiterst comfortabele U-bank over bijna de gehele breedte van het achterschip maakt het zeer aangenaam om op het achterdek te vertoeven. De comfortabele kuipkussens, de grote kuiptafel (met doorgang) en het teakhout op de cockpitvloer maken het ontspannen gevoel compleet. Bij goed weer kan de kuiptent deels worden verwijderd om van de zon te genieten. Bij minder mooi weer of bij iets lagere temperaturen kan de tent geheel of gedeeltelijk gesloten worden. Zo creëert u een tweede leefruimte die comfortabel en aangenaam is in alle seizoenen en omstandigheden.
Met vier tot zes personen zal u een verblijf aan boord van dit motorjacht in Zeeland als zéér comfortabel ervaren, waarbij acht personen nog steeds praktisch mogelijk is.

Stabilisatoren op de Linssen Grand Sturdy 45.0 AC

De 45.0 is in de eerste plaats een schip dat geschikt is voor langere tochten en eventueel het opzoeken van meer uitdagende wateren. Voor het varen langs de kust, over zee en andere grote open wateren in ruwere omstandigheden, is het schip uitgerust met stabilisatoren van het gerenommeerde merk MagnusMaster.
Voor diegenen die de ruimere wateren willen bevaren, maakt het gebruik van de stabilisatoren deel uit van het ‘BlueWater’-pakket, dat tegen meerprijs en in overleg beschikbaar is.

Dit pakket omvat ook uitgebreidere kaarten en almanakken, evenals extra veiligheidsuitrusting.

Boeken