Een vaarvakantie in Nederland

Een vaarvakantie in Nederland. Heb je er ooit over nagedacht?

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in eigen land of niet te ver weg, en niet zonder reden. Nederland staat bekend om zijn lange en brede stranden en mooie badplaatsen.

Bij Dutch Yacht Rentals kunt u tijdens een vaarvakantie optimaal genieten van Nederland.
We vertellen u graag meer.

Heerlijk varen op een luxe motorjacht

Bij Dutch Yacht Rentals kunt u varen met één van onze exclusieve motorjachten. Deze Linssen jachten zijn zeer jong of zelfs nieuw, en zowel technisch als cosmetisch in top conditie. Ze zijn van alle gemakken voorzien.
De motorjachten zijn uiterst comfortabel en ruim, zodat u geheel ontspannen  kunt genieten van uw vaarvakantie in Nederland.

Uw vakantie op de boot begint in onze thuishaven in Willemstad en van daaruit zijn de mogelijkheden voor ultieme ontspanning op het water eindeloos.

Ontdek Nederland tijdens uw vaarvakantie vanaf het water

Nederland is omgeven door water, dus er is niets beter dan het land te ontdekken tijdens een vaarvakantie. Wat dacht u van het Deltagebied, het prachtige open water en de pittoreske Zeeuwse dorpjes? U heeft ook de mogelijkheid om het prachtige vaargebied en de flora en fauna van de Biesbosch van dichtbij te ontdekken. In dit gebied leven honderden soorten watervogels, er zijn beschermde natuurgebieden en rustige wateren waar je op een ontspannen manier doorheen kunt varen.

Onze thuishaven ligt dicht bij enkele grote steden zoals Rotterdam en Dordrecht, maar de gezelligheid van Brabant is ook goed bereikbaar via de kleine avontuurlijke rivieren en kanalen. Ontdek de cultuur, de authentieke plaatsen en de vele leuke winkeltjes vanaf het water!

Ook zonder Vaarbewijs mogelijk

Bij Dutch Yacht Rentals is een vaarvakantie in Nederland voor iedereen mogelijk. Onze motorjachten hebben zo’n goedaardig karakter dat een vaarvakantie ook voor minder ervaren watersporters mogelijk is. Een vaarbewijs of ander officieel document is niet nodig om een van onze boten te besturen.
Natuurlijk wil je met een goed gevoel het water op, dus een zekere mate van ervaring is vereist.
Maar hier kunnen we u ook helpen met bijvoorbeeld een dag begeleiding en instructie door een ervaren schipper.

Kortom, een ontspannen vaarvakantie voor het hele gezin staat nu voor iedereen open!

Tips voor de beste vakantie

Als u een luxe Linssen-motorjacht bij Dutch Yacht Rentals wilt huren, vindt u natuurlijk een gedetailleerd logboek van de vele mogelijkheden en routes die u tijdens uw verblijf aan boord kunt nemen. Alle vaargebieden worden ook in detail uitgelegd op onze website. Hier kunt u ook eenvoudig uw route plannen voor uw vaarvakantie in Nederland.

Heeft u verder advies nodig?

Bij Dutch Yacht Rentals kunnen we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden per vaargebied. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.