Boot huren in Willemstad

Wilt u een boot huren in Willemstad? Bij Dutch Yacht Rentals kunt u verschillende motorjachten huren voor een heerlijke tijd op het water. Vanuit onze botenverhuur in Willemstad kunt u verschillende streken ontdekken. Willemstad is een prachtige vestingstad waar u de kanonskogels uit de Middeleeuwen nog in de muren kunt zien zitten. Het is dus een mooi opstappunt voor een vaartocht in de omgeving van Noord-Brabant, Zuid-Holland én Zeeland! Door een boot te huren in Willemstad kunt u de natuurrijke omgeving via het water bewonderen. Zo bevindt Nationaal Park De Biesbosch zich in de nabije omgeving. 

Boot huren Willemstad

Dutch Yacht Rentals: luxe bootverhuur in Willemstad

Bij Dutch Yacht Rentals kunt u verschillende boten huren in Willemstad. Ieder jacht heeft zijn eigen capaciteit en huurprijs. U kunt onze jachten huren voor een meerweekse vaarvakantie in Nederland, maar ook voor een weekendtochtje of zelfs voor een dag. Onze motorjachten zijn voorzien van vele luxueuze opties. U zult genieten van comfort en ruimte aan boord. Het huren van onze boten is ook mogelijk zonder vaarbewijs.

 

Willemstad is gelegen in Noord-Brabant, aan de rand van het Hollandsch Diep. Het is een oude vestingstad met meerdere bezienswaardigheden, zoals het Mauritshuis, het Arsenaal en het Oude Raadhuis. Door de ligging kunt u eenvoudig de streek ontdekken. Zo vaart u vanuit onze bootverhuur in Willemstad gemakkelijk richting Zeeland of de andere kant op richting De Biesbosch.