Vaarvakantie in Nederland

Een vaarvakantie in Nederland geeft u het ultieme gevoel van rust en vrijheid. Een vakantie in eigen land wordt steeds populairder. Niet zonder reden! Met de mooie zomers van de afgelopen jaren hoeft u niet meer naar het buitenland om van de zon te kunnen genieten. Daarnaast is de natuur in ons land prachtig. Een vaarvakantie in Nederland biedt u de gelegenheid de mooiste natuurgebieden vanaf het water te ontdekken.

Vaarvakantie Nederland

Jacht voor een luxe vaarvakantie in Nederland

Tijdens een vaarvakantie in Nederland wilt u natuurlijk genieten van luxe en comfort. Zo kunt u helemaal tot rust komen en geniet u echt van uw tijd op het water. Bij Dutch Yacht Rentals kunt u luxe jachten huren om een heerlijke week of weekend te gaan varen. Onze vloot bestaat uit meerdere luxe motorjachten, voorzien van alle moderne gemakken. Zo kunt u optimaal genieten van uw vaarvakantie in Nederland.

Huur een jacht bij Dutch Yacht Rentals

Gaat u op vaarvakantie in Nederland maar twijfelt u over het type jacht dat u wilt huren? Dutch Yacht Rentals is hét adres voor een jachtcharter. Al onze jachten zijn gefabriceerd door Linssen Yachts. Dit is de marktleider in stalen jachtbouw. Onze jachten hebben daardoor veel ruimte en een hoog comfort. Om te kunnen voldoen aan al uw wensen heeft ieder jacht zijn eigen capaciteit en huurprijs.

Vaarvakantie Nederland

Het vertrekpunt voor uw vaarvakantie in Nederland

Onze jachtverhuur in Willemstad is het ideale vertrekpunt voor een vaarvakantie in Nederland. Vanuit onze thuishaven

vaart u eenvoudig de grote rivieren op. De Zeeuwse dorpjes en de wereldberoemde Deltawerken bevinden zich op steenworp afstand. Vaart u landinwaarts, dan vaart u zo het prachtige natuurgebied De Biesbosch in.

Met onze routeplanner kunt u eenvoudig een route uitstippelen voor een prachtige vaarvakantie in Nederland. U kunt kiezen voor een avontuurlijke, ontspannende of natuurrijke route. De verschillende type routes zijn natuurlijk ook te combineren. U kunt aangeven hoelang en in welke regio u wilt varen en waar u wilt aanleggen.