Biesbosch

Varen in de Biesbosch

De Biesbosch is niet alleen een Walhalla voor natuurliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van varen. De Biesbosch is echt een prachtig vaargebied en leent zich met uitstek voor mooie dagtochten en vaarvakanties. Dutch Yacht Rentals maakt met eenvoudig te besturen motorjachten en kennis van de mooiste vaargebieden varen in de Biesbosch voor iedereen mogelijk.

De mooiste vaargebieden

De wirwar van kreken, riviertjes en mondingen maken de Biesbosch de uitgelezen plek om rustig doorheen te varen. Hier kunt u genieten van al het moois dat dit unieke natuurgebied te bieden heeft. Bevers, Zeearenden, honderden soorten (water)vogels en vele andere flora en fauna vindt u allemaal terug in de Biesbosch.

U kunt hier in een dag doorheen varen, maar ook gemakkelijk meerdere dagen verblijven. Zowel aan de oostzijde als de westzijde bevinden zich diverse havens die zeker een bezoek waard zijn. De oude vesting van Heusden, het pittoreske Drimmelen en de jachthaven van Strijen-Sas zijn hier goede voorbeelden van. Kortom: er is hier genoeg te ontdekken en zien.

Luxe motorjacht varen zonder brevet

Dutch Yacht Rentals maakt varen in de Biesbosch voor iedereen mogelijk. We verhuren uitsluitend luxe motorjachten welke comfortabel en compleet zijn uitgerust. Voor het besturen is geen brevet of ander officieel document vereist. Hierdoor kan zowel een ervaren als een onervaren iemand genieten van een heerlijke vaartocht door de Biesbosch. Wilt u meer informatie over onze motorjachten? Bekijk uitgebreide omschrijvingen per Linssen Grand sturdy hier.

Plan uw dagje varen in de Biesbosch

Een ontspannen dagje varen in de Biesbosch begint bij Dutch Yacht Rentals. Met onze vaarrouteplanner kunt u uw route alvast eenvoudig uitstippelen. Daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0168 – 226004 of door een e-mail te sturen naar info@dutchyachtrentals.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. We doen ons uiterste best u zo snel mogelijk te helpen.

Meer weten over de Biesbosch

Lees hier alles over dit prachtige natuurpark!

Of bekijk de prachtige online kaart van het Natuurpark om een mooie route te plannen of te bekijken waar u kan uitstappen om een natuurwandeling te maken.