Biesbosch

Varen in de Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is een Walhalla voor natuurliefhebbers. De rust die het flora en fauna uitstraalt zal ervoor zorgen dat u volop kunt genieten van uw bezoek. Wilt u de Biesbosch op zijn mooist ontdekken? Met de motorjachten van Dutch Yacht Rentals is dit mogelijk. Ga varen in de Biesbosch en ontdek de betovering van dit natuurgebied.

De mooiste vaargebieden

De wirwar van kreken, rivieren en mondingen maakt varen in de Biesbosch tot een echte beleving. Waan u voor even in een andere wereld en kom volledig tot rust. Wanneer u gaat varen in de Biesbosch kunt u verschillende soorten dieren, flora en fauna tegenkomen. Denk hierbij aan bevers, zeearenden en (water)vogels. U ontdekt het allemaal vanaf de jachten van Dutch Yacht Rentals.

Ontdek het mooie park vanaf het water

U ontdekt de Biesbosch het beste vanaf het water. U kunt er voor kiezen om een dag te blijven, maar het is ook zeker mogelijk om meerdere dagen in deze oase van rust te verblijven. Zowel aan de oost- als de westzijde bevinden zich diverse havens waar u kunt aanmeren. De oude vesting van Heusden, het pittoreske Drimmelen en de jachthaven van Strijen Sas zijn hier goede voorbeelden van. Kortom; wanneer u gaat varen in de Biesbosch valt er genoeg te ontdekken. Het zal een onvergetelijk uitje worden voor jong en oud.

Luxe motorjacht varen zonder brevet

Wist u dat u zonder brevet kunt varen in de Biesbosch? Dutch Yacht Rentals maakt het voor iedereen mogelijk om een luxe motorjacht te huren. Deze zijn zeer comfortabel en bieden een luxe uitstraling waardoor het u aan niets zal ontbreken. Of u nu ervaren of onervaren bent in het besturen van een motorjacht; met onze boten zult u volop genieten van het Nationaal Park. Bent u benieuwd welke jachten u kunt huren? Bekijk ons uitgebreide aanbod hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Plan uw dagje varen in de Biesbosch

Varen in de Biesbosch is nog nooit zo ontspannen begonnen. Samen met de vaarrouteplanner van Dutch Yacht Rentals kunt u de vaarroutes gemakkelijk uitstippelen zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij vertellen u er graag meer over. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 0168-226004 of per mail via info@dutchyachtrentals.nl. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. We doen ons uiterste best u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Meer weten over de Biesbosch

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Nationaal Park de Biesbosch te bieden heeft? U leest er alles over op de website van het gebied. Wilt u naast varen op de Biesbosch ook andere activiteiten ondernemen? Het park biedt vele leuke excursies. Kortom; de Biesbosch is een ideaal uitje voor uw hele gezin, familie of vriendengroep.